2010. október 5., kedd

Meguntam a rántotthúst


A karaj a disznó egyik legjobb része. Na de mi legyen belőle, ha már unod a banánt, akarom mondani a rántotthúst? A következő recept osztatlan sikert aratott egy vasárnapi ebéd során. Na és hát megintcsak egyszerű!

Hozzávalók:
8 szelet karaj
mustár
flekken/grill fűszerkeverék
20 dkg gomba
zöldborsó
kisebb fej vöröshagyma
kisebb fej lillahagyma

A karajszeleteket besózom (csak mértékkel!) Elkészítem a pácot. Mi sem egyszerűbb: mustár és fűszerek. Bekenegetem a húsokat, kicsit állni hagyom, majd alufóliával letakarva egy fél órát 220-250fokon sütöm. A gombát és a hagymákat közben meg megpucolom és felvágom. Gombára mehe egy kis bors. A fél óra elteltével mindet rádobálok a húsra és mérsékeltebb lángon készre sütöm.

1 megjegyzés:

  1. Szia!

    Mint gasztrobloggernek, szeretném a figyelmedbe ajánlani a gasztro.miner.hu oldalt, ahol a gasztronómiai témájú blogokat jelenítjük meg egy helyen, és az online elérhető Gasztroblogger Szakácskönyvet, ahová blogodból valószínűleg néhány receptet külön is kiemelünk.

    Szeretnénk, ha a Te blogod is megjelenhetne oldalunkon, s ehhez hozzájárulásodat szeretnénk kérni (szabályunk, hogy csak azok bejegyzései jelennek meg, akik ehhez hozzájárulnak). A bejegyzésedből csak egy kivonat jelenik meg honlapunkon és esetlegesen egy kis kép: ha valaki el szeretné olvasni írásodat, akkor a blogodra fog eljutni. A csatlakozásnak anyagi vonzata nincs, a bejegyzések első egy-két mondatának listázásához a blog feedjét dolgozzuk fel, tehát semmilyen technikai teendőd sincs. Az eddigi tapasztalatok alapján napi további 50-100 látogatót is jelenthet, ha bekerül valaki a listába.

    Amennyiben úgy döntöttél, csatlakoznál hozzánk vagy kérdésed van, kérlek írj az info kukac miner pont hu-ra!

    Üdvözlettel:
    Miner.hu

    VálaszTörlés

Nyomtasd ki a bejegyzést!

Kapcsolodó bejegyzések